Welke RAL kleuren zijn er voor antislipverf

Bijna alle RAL kleuren mogelijk

Om volledig de wensen van de klant te vervullen stellen wij de antislipverf zelf samen. Dit doen wij door verschillende componenten te gebruiken en deze samen te voegen, deze componenten worden zorgvuldig met de verf vermengd. Op deze wijze maken wij voor u het antislipdek in bijna iedere gewenste RAL- kleur, glans en stroefheid. Wij bieden u de mogelijkheid om de reeds bestaande antislipverf te intensiveren of om het schip een totaal ander uiterlijk geven.

Weergave van RAL-kleuren op beeldschermen niet waarheidsgetrouw

De weergave van de RAL-kleuren die u op deze website ziet, is in de meeste gevallen niet volledig waarheidsgetrouw. Dit komt doordat vrijwel alle computerbeeldschermen geen nauwkeurige kleurweergave bieden. Zodoende is het risicovol om alleen op basis van een kleur op een beeldscherm een beslissing te nemen.

Er is een aantal factoren dat er voor zorgt dat computerbeeldschermen niet kleurnauwkeurig zijn:

Doordat de kleuren van een beeldscherm verlopen, zien de RAL-kleuren er op verschillende monitoren altijd anders uit.
De meest verzadigde RAL-kleuren zijn niet altijd haalbaar voor weergave op computerbeeldschermen. Een deel van de RAL-kleuren lijkt hierdoor nog minder op het origineel.
Bij veel monitoren komt het voor dat een kleur vanuit een andere hoek er heel anders uitziet. Deze kleurverandering is minder tot helemaal niet zichtbaar bij hoogwaardige IPS-panelen.
Om zeker te zijn van de juiste kleur, raden we u aan gebruik te maken van een fysieke RAL-kleurenwaaier.